幸田商店でございます🍠
今日は、干し芋のちょっと嬉しいアレンジレシピをご紹介✨
秋のおやつにぴったりな、カリッ&もっちり食感がたまらない一品です!
\作り方はとっても簡単/
① 干し芋をそのまま素揚げに🍳
② 熱いうちにボウルに移し、有塩バターを絡める🧈
③ グラニュー糖をまぶすだけ!
※お好みでシナモンパウダーをふりかけるのもおすすめです😉✨

外はカリッ、中はもっちり甘い。
冷めても美味しいので、おやつにもお茶うけにもぴったりです🍵
干し芋がもっと好きになる、秋のひと工夫をぜひお試しください🙌
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Hello from Kouta Shoten 🍠
Today we’re sharing a delightful Hoshiimo (dried sweet potato) recipe that’s perfect for autumn snacking!
Crispy on the outside, chewy and sweet on the inside🍁
\Super easy to make/
① Deep-fry dried sweet potato slices as they are 🍳
② While still hot, toss them in a bowl with salted butter 🧈
③ Just sprinkle with sugar!
✨We also recommend dusting with cinnamon powder if you like.

Even when cooled, they are perfect for tea time or a seasonal snack 🍵
Enjoy your Hoshiimo a different way!
Give it a try and enjoy the taste of fall 🙌